Yläjyrsin Saksasta

bosch gof 1600 yläjyrsin saksasta

Tehdäänpä julkinen testi tässä artikkelissa ja tilataan yläjyrsin Saksasta, kun halvalla saa 🙂

Sivuston ylläpitäjä on pitkään katsellut ammattitason yläjyrsintä kohtuulliseen hintaan. Valinta kallistui sinisen Boschin GOF1600 jyrsimeen. Sellainen löytyikin Saksan Amazon.de verkkokaupasta hintaan 391,31 euroa, sisältäen Saksan arvonlisäveron ja postikulut Suomeen. Yrittäjänä arvonlisäveroa ei tarvitse maksaa, joten saan laitteen aika tarkalleen 300 euron hintaan. Tietenkin Suomesta ostetaessakin saisin veron takaisin palautuksena myöhemmin.

Selkeintä on tässä tapauksessa vertailla verollisia hintoja, kaikki kun eivät ole yrittäjiä. Eli Saksassa Bosch GOF 1600 CE yläjyrsin 391,31 e ja Suomessa halvimmillaan 539 e. Eroa 147,69 euroa. Ja koska postikulut sisältyvät hintaan, on säästö juurikin tuon verran. Minulle ainakin ihan iso raha.

Laitan nyt jyrsimen tilaukseen ja palaan kirjoittamaan saapuiko se ja missä ajassa,vai vietiinkö vain rahat…

12.4.2018 – Yläjyrsin Saksasta saapui

 

lähetys UPS saksasta

Kolme päivää tilauksen jälkeen toi UPS paketin

bosch laatikko

Laatikosta löytyi toinen laatikko.

yläjyrsin

Ja laatikosta onneksi uudenkarhea Boschin sininen GOF 1600 CE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaus sujui siis alusta loppuun varsin tyylipuhtaasti ja ilman ongelmia. Säästin satasen ja olen iloinen. Nyt sitten kiirellä jyrsimään 🙂 Seuraava tilaus Amazonista on jo muuten mielessä, tasohöylä pitäisi saada…

Be the first to comment on "Yläjyrsin Saksasta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Laskutoimituksella varmistetaan että olet ihminen. * Tarkistusnumero on vanhentunut. Lataa uudelleen viereisistä nuolista.